Vila Boem

Bucovina imi place pentru ca aici exista culori pe care multi pamanteni nu mai pot sa le vada.
Pentru ca cerul miroase a rasina, pentru ca fanetele au flori felurite, pentru ca pasarile nu contenesc sa cante, iar stelele nu cad, ci doar masoara infinitul.
Imi place in Bucovina pentru ca aici oamenii te privesc in ochi si iti doresc zi buna, chiar daca nu i-ai mai intalnit niciodata. Imi place pentru ca batranii ei mai stiu sa se mire, iar copiii sa se rusineze.
Pentru ca vara e parfumata cu iz de fan proaspat, iar toamna cu miros de otava; Pentru ca soarele rasare numai dacă sclipeste roua, ori scanteiaza troienele inghetate. Pentru ca norii nu se opresc niciodata.
Pentru ca padurile cu cat sunt mai adanci cu atat sunt mai tacute. Pentru ca apele cu cat sunt mai zgomotoase, cu atat sunt mai putin adanci.

 

Casian Balabasciuc

Bun venit la Vila Boem!

vila_macheta

Vila Boem a fost construită în anii 1920, de o familie instărită de evrei ce a folosit-o ca reședință, mai apoi a fost transformată într-o alimentară (una dintre primele prăvălii din Gura Humorului), pentru ca ulterior sa intre in proprietatea Primăriei, care a folosit-o ca și cantină de ajutor social.

După o perioadă in care statutul său a rămas incert devenind aproape de nelocuit, această casă veche a renăscut din propria cenușă, devenind cu ajutorul nostru Vila Boem – o locație liniștită, elegantă, plină de șarm am putea spune, unde fiecare detaliu are o poveste.

Home away from home

despre_vila_boem_bw

Astazi locația este nouă si se incadrează in conceptul Home away from home, un loc departe de casa ta dar care oferă pe cât posibil confortul unui cămin.

La noi găsești 6 spații de cazare : 2 garsoniere, 4 apartamente si un living comun perfect pentru socializare . Toate spațiile de cazare sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibilă, bucătărie complet utilată cu loc de luat masa și baie cu cadă.

Descopera Bucovina altfel …

despre_bucovina_old

Bucovina este recunoscuta pentru faimoasele manastiri si biserici dar Bucovina nu inseamna doar atat. Bucovina inseamna si istorie, oameni primitori care spun povesti, peisaje ce iti taie rasuflarea, trasee montane care asteapta explorate precum si zone protejate prin lege.

Vila Boem este situată în centrul orașului Gura Humorului dar în același timp într-o zonă liniștită, ferită de agitația urbană. Cele mai importante obiective turistice sunt foarte aproape fiind extrem de accesibilă vizitarea acestora.

 

Copyright 2016 vilaboem.ro - Cazare in Gura Humorului Bucovina